Za odstranjivanje uši i gnjida

S Paranitom sada možete izabrati način na koji ćete 100% ukloniti uši iz kose. Paranit nudi vrhunska rješenja za odstranjivanje uši iz kose za sve tegobe – sva su 100% učinkovita zahvaljujući formuli s dvostrukim djelovanjem.
Ovaj asortiman proizvoda ne sadržava insekticide i djeluje na čisto mehanički način. Stoga uši u kosi ne mogu postati otporne na sastojke.

Formula s dvostrukim djelovanjem

Svi Paranit proizvodi za odstranjivanje uši iz kose pružaju dvostruko mehaničko djelovanje jer napadaju i uši i gnjide u kosi. Paranit sprej (ili losion) za odstranjivanje uši i gnjida i Paranit šampon za odstranjivanje uši i gnjida iz kose guše i isušuju uši i gnjide u kosi.

Paranit šampon

  • S Paranit šamponom odstranjivanje uši i gnjida iz kose postaje jednostavno poput pranja kose.
  • 100% učinkovito.** Postupak ponovite nakon 7 dana.
  • Kliknite ovdje i pogledajte postupak odstranjivanja ušiju iz kose pomoću Paranit šampona za odstranjivanje uši i gnjida iz kose.

Paranit sprej

  • Tražite radikalno rješenje koje će vam pomoći riješiti se ušiju iz kose za tren oka?
  • S Paranit sprejom potreban je samo jedan postupak uklanjanja od 15 minuta, kojim se 100% uništavaju ušiju i gnjide u kosi.***
  • Paranit sprej nema mirisa, lako se nanosi i ne ostavlja mrlje.
  • Kliknite ovdje i pogledajte postupak odstranjivanja uši iz kose pomoću Paranit spreja.

* Ex vivo study, August 2006. / In vivo study. Treatment of human head lice infestations in a single application with a new galenic lotion. International Journal of Cosmetic Science. October 2010.
** 100% uništava uši u kosi i skoro 100% uništava gnjide. Nanesite dovoljnu količinu proizvoda na kosu i temeljito je proščešljajte za učinkovito odstranjivanje svih gnjida iz kose. Ex vivo study 2010, data on file.
*** Uključuje temeljito iščešljavanje kose. U slučaju ponovnoga ili prekomjernoga širenja, postupak se mora ponoviti. Ex vivo studija iz 2010. godine / In vivo klinička studija iz 2008. godine, podaci iz arhive.